Beste Medemens

Beste medemens,

Mijn naam is Gerhard, een vrijgezelle man met een fascinatie voor “het onbekende” Door mijn vrijgezelle status ben ik in staat veel te reizen en wat van de wereld te zien, zo ben ik veel mensen tegen gekomen, vele culturen gezien,=ook op spiritueel vlak, misschien wel juist op spiritueel vlak. Ik ben jaren sceptisch geweest, en heb veel onzin gehoord. slechts zelden kwam ik een “medium” tegen die wist waar hij of zij over sprak. Door dit soort mensen geloofde ik, nee wist ik dat er meer moest zijn dan alleen de realiteit zoals wij die ervaren.

Ik heb deze site opgezet om dit soort mensen een platform te bieden, mensen die vanuit spiritueel oogpunt werken en daar gewoon zuiver in zijn, en daar dus ook eerlijk in zijn. Nuchtere mensen die u niet nodeloos aan het lijntje houden, die met een natte vinger in de lucht maar een eind weg raden, maar u de waarheid vertellen op de meest respectvolle manier. Mensen met een hart in hun lijf, Die werkelijk om mensen geven. Maar ook mensen die  daadwerkelijk die eigenschappen (gaven)  bezitten waarvan zei zeggen deze te bezitten.

Hoe leuk is het, en dat niet alleen maar hoe interessant is het de juiste mensen bij elkaar te brengen? ik wil u er meteen op wijzen dat als u zich aanmeld als lid u profiteert van de kortingen die leden ontvangen. Dat begint al bij de bel-cam-chat minuten. als lid betaalt u 10 cent minder per minuut. Ook kunt u goedkoper shoppen in onze webwinkel. Het is de moeite waard om lid te worden!

Ik ben zelf geen  “lichtwerker” zoals ze dat tegenwoordig noemen, maar vind het wel belangrijk dat er een serieuze website is die werkelijke vakmensen onderbrengt om een zo eerlijk en zuiver mogelijk contact te leggen tussen u en de consulent. Veel websites die mensen vertegenwoordigen die niet voldoende gescreend zijn, of mensen die dat helemaal niet zijn. te veel onkunde en onzuiverheid, ik wilde daar verandering in brengen. De Mediums die u hier vind, zijn gescreend op de kwaliteiten die zij zeggen te bezitten. de lat ligt hoog, en daarom kies ik ook voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Ik denk dat ik daarin tot zover geslaagd ben.

Via deze site vindt u werkelijk goede Mediums. Niets meer niets minder!

Ik wens u een fijn consult.

Gerhard V.

 

 

1 Comment

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×