F Praatje (4)

Hallo Schat,

Als je in dit vak werkzaam bent, heb je het vast al eens meegemaakt, het zogenaamde “copy gedrag”

Luister je lacht, let op,  Ik wordt gebeld door een “collega”ik zweer het mop, echt gebeurd! ze zegt ik ben je collega, ik zeg goh wat leuk dat je mij dan belt, dank je voor je vertrouwen. ja toch? Ze klinkt heel aardig en ze zegt, Kun jij mij iets uitleggen over tweelingzielen en zielsverwantschap en wat is daar het verschil tussen? Dus ik leg het haar uit. Je kent me, ik ben de beroerdste niet.

Nog dezelfde dag staat er bij haar profiel: gespecialiseerd in zielsverwantschapen. tja…..  Of leerlingen die na drie lesdagen op een lijn zitten als medium. tja…. Gisteren hoor ik weer een verhaal….Een medium had gezegd, je kunt beter nu op vakantie gaan, want als je terugkomt gaat je vader dood en krijg je de kans voorlopig niet om op vakantie te gaan. WTF??!! dat kun je toch nooit zeggen??? dat mag niet! nooit! hoe haalt ze het in haar hoofd!

Misschien had ze een kut dag, en in dat kader dacht, dan JIJ ook een kutdag of zoiets, schandalig! Ik heb haar enigszins gerust kunnen stellen, maar ik vraag me toch af of ze op vakantie gaat. Mensen moeten goed begrijpen dat er is vastgesteld dat men 7 jaar onthoudt wat een medium gezegd heeft, dat geeft te denken….verantwoordelijkheid? ethiek? ja toch?

nou moppie, spreek je weer

Dikke pakkerds!!

Chrissy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×