F Praatje (3)

hallo lieverd,

Ik wou je even vertellen, ik volg al een tijdje een persoon op Facebook. Deze persoon beweert regelmatig te worden bezocht door buitenaardse wezens. Ik heb ze nog nooit gezien? Waarmee ik overigens niet wil zeggen dat ze niet zouden bestaan! waarom zouden wij de enigen zijn, dat lijkt me toch niet? Maar wat ik niet begrijp, met alle respect voor deze persoon verder, maar waarom is hij de enige die ze ziet? waarom ziet de rest ze niet?

Ik zag laatst een foto van hem waarvan hij zei dat het om buitenaardse tentakels ging, terwijl het toch echt erg veel weg had van inktvis armen, weet je nog? En dat filmpje dat hij viral zette? Dat hij in bed lag en uit bed stapte, door de gang liep? Wat mij opviel was dat hij al zijn kleding nog aan had en zijn schoenen, toen hij door de gang liep was zijn schaduw op de muur te zien, ja ik weet niet hoor, maar het was een leuk filmpje, eerlijk is eerlijk. ook ik hoop ooit eens een alien tegen te komen om samen uit te zoeken hoe we onze vriend E.T weer thuis moeten krijgen.

 

Schat, ik spreek je weer!

Dikke pakkerds!!

Chrissy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×