F praatje (2)

Hallo schat,

Kom even aanwaaien hoor,

Ik las laatst op Facebook dat er bedragen van om en nabij de € 300,- worden gevraagd voor een huisreiniging. Ik heb er in de show nog even over gesproken, weet je nog? en een topic erover. in de show vroeg ik of iemand mij dat kon uitleggen, ik hoop dat er zich nog iemand meldt, ik vraag me af wat er dan gebeurt? Wat denk jij? Zemen ze ook meteen je ramen? je deuren? plinten? ja ik weet het niet. Gebruiken ze apparatuur? ja met negatieve enge demonen dingen wel denk ik? ik heb daar gelukkig geen ervaring in en wil dat ook niet, maar een huisreiniging? Ik weet het niet, ik kan alleen zeggen hoe ik het doe.

Ik heb jaren les gehad van wijlen Lida Calzado. Ik heb het er wel eens over gehad, Lida was een bekend medium in Nederland, België en Duitsland. Van haar heb ik geleerd het te doen. Heel ouderwets, maar zeer doeltreffend. luister, Ik neem mee: Salie, Wijwater, Rozenkrans en mijn bijbeltje. Terwijl ik van boven naar beneden mijn gebedjes “prevel” en de reinig uitvoer, legt Johan contact met de eventuele aanwezige spirit om erachter te komen wat hij of zij komt doen.

We komen niet of zelden gevallen tegen waar er daadwerkelijk sprake is van kwaad, en als dat wel zo is, verwijzen we door. Meestal is na ons bezoek de boel weer rustig en is iedereen tevreden. Na een week is er nog even contact om te bespreken hoe het gaat.

Nou, ik ga weer,  doegie!

dikke smakkerd!!

Chrissy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×